[ 22 Μαΐου, 2024 by mary 0 Comments ]

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ| Το χιούμορ με εικόνες: Εργαστήριο Δημιουργίας Γελοιογραφίας

Polyglot Bookstore

Τρίτη 18 Ιουνίου

11.00 h – 14.00 h

Το εργαστήριο «Το χιούμορ με εικόνες» είναι μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο των κόμικς, της γελοιογραφίας και των δημιουργικών διαδικασιών σε ένα διασκεδαστικό και συνεργατικό περιβάλλον. Μέσα από τις βάσεις που δίνουν το όνομά του στο εργαστήριο, ενθαρρύνεται μια συναρπαστική συζήτηση που μας επιτρέπει να εμβαθύνουμε στα απέραντα εδάφη του χιούμορ και να ανακαλύψουμε τα μονοπάτια που οδηγούν σε αυτό.

 

Αν και το εργαστήριο επικεντρώνεται στα κόμικς, δεδομένης της ιδιαίτερης απεικονιστικής του δύναμης, θα εξερευνήσουμε επίσης κι άλλους τομείς και μορφές έκφρασης, αναγνωρίζοντας ότι το χιούμορ δεν έχει όρια ως προς τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται.

 

Εκτός από το να μάθουμε πώς να δημιουργούμε γελοιογραφίες, θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε πολλά κλειδιά της δημιουργικής διαδικασίας που βρίσκουν εφαρμογή όχι μόνο στον χώρο των κόμικς, αλλά και σε οποιοδήποτε προσωπικό χόμπι ή επαγγελματικό τομέα.

 

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης και γέλιου!

 

Ημερομηνία και ώρα:

* Τρίτη 18 Ιουνίου, από τις 11:00 έως τις 14:00

Τοποθεσία: Polyglot Bookstore

Εισηγητές: Ομάρ Φιγκερόα Τούρσιος, Αδριάνα Μοσκέρα (Nani)

Διάρκεια εργαστηρίου: 3 ώρες

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15

Δωρεάν συμμετοχή μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις. Απαιτείται εγγραφή, έως τις 14 Ιουνίου 2024

Πληροφορίες και εγγραφές:

Αλίκη Μανωλά: inscripciones@lea-festival.com / +30 690 617 6416

 

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Κολομβίας στην Ιταλία παράλληλης διαπίστευσης για την Ελλάδα, του Επίτιμου Γενικού Προξενείου της Κολομβίας στην Ελλάδα, του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθηνών, της Διεθνούς Συνάντησης Κινουμένων Σχεδίων και Κόμικς (EICH), του Πανεπιστημιακού Κέντρου Τεχνών, Αρχιτεκτονικής και Σχεδίου του Πανεπιστημίου της Γουαδαλαχάρα-Χαλίσκο-Μεξικού (CUADD), καθώς και του Ινστιτούτου Κεβέδο της Τέχνης του Χιούμορ (IQH) του Πανεπιστημίου Αλκαλά δε Ενάρες (UAH).

AboutMary Die

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek