[ 24 Μαΐου, 2023 by mary 0 Comments ]

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Ναμαστέ», του Φρανσέσκ Μιράλλιες

 

PUBLIC Πλατεία Συντάγματος

Σάββατο 17 Ιουνίου

Ώρα: 12:00

 

Ο Φρανσέσκ Μιράλλιες, λαμπρός επικοινωνιολόγος που προήγαγε το φαινόμενο Ικιγκάι στην Ισπανία και σε πολλές άλλες χώρες, καθώς και στην Ελλάδα, στρέφει το βλέμμα του στην Ινδία, σ’ αυτό το λίκνο της ανθρωπότητας που υποδέχεται όλο τον κόσμο και που σηματοδοτεί το ανθρώπινο γίγνεσθαι, για να εξερευνήσει τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και την πρακτική εφαρμογή της ευτυχίας υπό το πρίσμα της ινδικής πνευματικότητας.

Με έναν φρέσκο τρόπο γραφής που γοητεύει τον αναγνώστη, εξερευνά τις βασικές έννοιες της ισχυρής αυτής παράδοσης, η οποία αντικατοπτρίζεται σε πρακτικές προτάσεις που θα φέρουν έμπνευση, ομορφιά και γαλήνη στην καθημερινότητά μας. Κλείνοντας διαρκώς το μάτι στο σύμπαν του δυτικού αναγνώστη, μπορούμε να βιώσουμε τη ιαματική δύναμη του μάντρα OM, να εξασκηθούμε στην αποδέσμευση για να ξεπεράσουμε το εγώ, να ρυθμίσουμε το κάρμα μας για να φέρουμε υπέροχες αλλαγές στη ζωή μας, να ενισχύσουμε την υγεία μας μέσω της πρακτικής Αγιουρβέδα, να καταπολεμήσουμε το στρες και το άγχος με το μασάζ κεφαλιού champissage, να βιώσουμε ιερές συναντήσεις μέσω του τάντρα… Ένα βιβλίο γεμάτο εκπλήξεις, που μας οδηγεί σε ένα φωτεινό μονοπάτι, από το οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατομικές και συλλογικές προκλήσεις με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι σε αυτόν τον ταραγμένο κόσμο.

Ο συγγραφέας συνομιλεί με τη Διευθύντρια του Φεστιβάλ ΛΕΑ, Αδριάνα Μαρτίνες.

 

* Στα ισπανικά και στα ελληνικά

 

Με την υποστήριξη της Acción Cultural Española, της Πρεσβείας της Ισπανίας, του Ινστιτούτου Θερβάντες και των Εκδόσεων Πατάκη. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο PUBLIC.

 

AboutMary Die

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek