[ 24 Μαΐου, 2023 by mary 0 Comments ]

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στη Λευκάδα | «Σκυλίσια ζωή και άλλες ακροβασίες», της Άνα Μαρία Σούα

 

Κήπος Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας

Τετάρτη 21 Ιουνίου

Ώρα: 19:30

 

 

Η Άνα Μαρία Σούα είναι μια Αργεντινή συγγραφέας που έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με το Εθνικό Βραβείο Λογοτεχνίας στη χώρα της, για την εξαιρετική οξύνοια, τον συγκινησιακό της λόγο και την αίσθηση του χιούμορ στη γραφή της. Στο Φεστιβάλ ΛΕΑ παρουσιάζεται μια συλλογή με τα πιο αντιπροσωπευτικά της διηγήματα, όπου ο αναγνώστης ανακαλύπτει ότι στον κόσμο της Σούα τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, εξ ου και η μυθοπλασία της τον αιχμαλωτίζει από τις πρώτες γραμμές.

Για την ανθολογία θα μιλήσει η συγγραφέας με τoν Έλληνα συγγραφέα Μιχάλη Μακρόπουλο. Διερμηνεία: ο καθηγητής και ερευνητής Ισπανικής Φιλολογίας Κοσμάς Κοψάρης

Ακολουθεί ρεσιτάλ με έργα για όμποε και πιάνο, με την Ισιδώρα Κοψιδά, κλασική ομποΐστρια γεννημένη στη Λευκάδα και τον Μάριο Καζά, κλασικό πιανίστα από την Αθήνα.

 

* Στα ισπανικά και στα ελληνικά

 

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αργεντινής, του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Σχολής Abanico, των Εκδόσεων Βακχικόν, της Navíos South American Logistics Inc., του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας και της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας.

 

 

 

AboutMary Die

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek