[ 24 Μαΐου, 2023 by mary 0 Comments ]

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στη Χαλκίδα | «Ναμαστέ», του Φρανσέσκ Μιράλλιες

 

L.TWO (Αγγελάτου 17, ά όροφος Χαλκίδα)

Σάββατο 17 Ιουνίου

Ώρα: 19:00

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Ναμαστέ» του Φρανσέσκ Μιράλλιες

Ο Φρανσέσκ Μιράλλιες, λαμπρός επικοινωνιολόγος που προώθησε το φαινόμενο Ικιγκάι στην Ισπανία και σε πολλές άλλες χώρες, καθώς και στην Ελλάδα, στρέφει το βλέμμα του στην Ινδία, σ’ αυτό το λίκνο της ανθρωπότητας που υποδέχεται ολόκληρο τον κόσμο και σηματοδοτεί την ανθρώπινη κατάσταση, για να εξερευνήσει την κουλτούρα, τη φιλοσοφία και την πρακτική εφαρμογή της ευτυχίας υπό το πρίσμα της ινδικής πνευματικότητας.

Με έναν φρέσκο τρόπο γραφής που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη, εξερευνά τις κεντρικές έννοιες αυτής της ισχυρής παράδοσης, που αντικατοπτρίζεται σε πρακτικές προτάσεις που θα φέρουν έμπνευση, ομορφιά και γαλήνη στην καθημερινότητά μας. Κλείνοντας διαρκώς το μάτι στο σύμπαν του δυτικού αναγνώστη, μπορούμε να βιώσουμε τη θεραπευτική δύναμη του μάντρα OM, να εξασκηθούμε στην αποδέσμευση για να ξεπεράσουμε το εγώ, να προσαρμόσουμε το κάρμα μας προκειμένου να επιφέρουμε υπέροχες αλλαγές στη ζωή μας, να βελτιώσουμε την υγεία μας μέσω της πρακτικής Αγιουρβέδα, να καταπολεμήσουμε το στρες και το άγχος με το μασάζ κεφαλιού champissage, να βιώσουμε ιερές συναντήσεις μέσω του τάντρα… Ένα βιβλίο γεμάτο εκπλήξεις, που μας οδηγεί σε ένα φωτεινό μονοπάτι από το οποίο θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ατομικές και συλλογικές προκλήσεις με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι σ’ αυτόν τον ταραγμένο κόσμο.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με μαθητές από τη Σχολή L.Two και καθηγητές από τη Χαλκίδα. Συντονίζει η καθηγήτρια γλώσσας και μεταφράστρια Αντωνία Κεράτσα.

Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 22210 29880 – hello@ltwo.gr

 

* Στα ισπανικά και στα ελληνικά

 

Με την υποστήριξη της Acción Cultural Española, της Πρεσβείας της Ισπανίας, του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας, των Εκδόσεων Πατάκη και  του Κέντρου Ξένων Γλωσσών L.Two.

Ευχαριστούμε πολύ το Kouvelia Country Home, το Infinity Studio και το βιβλιοπωλείο Lecto για τη συμβολή τους στην εκδήλωσή μας.

 

 

 

AboutMary Die

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek