[ 7 Ιουνίου, 2023 by mary 0 Comments ]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Η νύχτα θα είναι μεγάλη», του Σαντιάγο Γκαμπόα

Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων – Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» 

Παρασκευή 23 Ιουνίου

Ώρα: 22:00-23:00

 

Ο Κολομβιανός συγγραφέας Σαντιάγο Γκαμπόα στο πρόσφατο αστυνομικό του μυθιστόρημα «Η νύχτα θα είναι μεγάλη» παρουσιάζει ένα σκληρό «θρίλερ» που ξαφνιάζει και καταγράφει με ακρίβεια μια χώρα όπου η βία, η διαφθορά και η απελπισία παίρνουν νέες και όλο και πιο απροσδόκητες μορφές κάθε μέρα. Ένα μικρό κομβόι αυτοκινήτων πέφτει σε ένοπλη ενέδρα σ’ έναν αγροτικό δρόμο στην επαρχία της Καούκα. Ο μόνος μάρτυρας του μακελειού είναι ένα αγόρι. Λίγο αργότερα, στον τόπο του ατυχήματος, όλα τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί: από τα χτυπημένα αυτοκίνητα και τα πτώματα μέχρι τον τελευταίο κάλυκα. Είναι λες και δεν συνέβη τίποτε ποτέ εκεί. Μια ανώνυμη καταγγελία γίνεται αιτία να ξεκινήσει η έρευνα…

Ο Κολομβιανός συγγραφέας συνομιλεί με την Ελληνίδα ιστορικό και δημοσιογράφο Λένα Ματσιώρη και τον μεταφραστή Κώστα Αθανασίου.

 

* Στα ισπανικά και στα ελληνικά

 

Με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, της Κολομβιανής Πρεσβείας στη Ρώμη παράλληλης διαπίστευσης στην Ελλάδα, του Επίτιμου Προξενείου της Κολομβίας στην Αθήνα, του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Σχολής Αbanico και των Εκδόσεων Διόπτρα.

 

AboutMary Die

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek