[ 14 Ιουνίου, 2022 by admin 0 Comments ]

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ | Έναρξη του 14ου Φεστιβάλ ΛΕΑ

Map Unavailable

Ημερομηνία
Date(s) - 14 Ιουνίου, 2022
7:00 μμ - 7:45 μμ

Location
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ TΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 


ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ TΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 

Ώρα 19.00

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ | Έναρξη του 14ου Φεστιβάλ ΛΕΑ

H Α.Ε. η Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα κηρύξει την έναρξη της 14ης έκδοσης του Φεστιβάλ ΛΕΑ, την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 19:00,στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα. Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν προσωπικότητες από τον διπλωματικό και πολιτιστικό κόσμο της Ιβηρικής Χερσονήσου, της Λατινικής Αμερικής και της Ελλάδας.

* Στα ισπανικά, στα πορτογαλικά και στα ελληνικά

Το Φεστιβάλ ΛΕΑ, από την ίδρυσή του, γίνεται σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας,  της Κούβας, της Ισπανίας, του Μεξικού, του Παναμά, του Περού, της Πορτογαλίας, της Ουρουγουάης και της Βενεζουέλας και του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Κολομβίας στην Αθήνα.

Διοργάνωση: η μη κερδοσκοπική οργάνωση Φεστιβάλ ΛΕΑ-Διαπολιτισμική Ανάπτυξη, το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, το Κέντρο Γλωσσών και Πολιτισμών της Ιβηρικής και της Λατινικής Αμερικής Abanico.

Οι εκδηλώσεις θα είναι διαθέσιμες σε απευθείας μετάδοση και σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι του Φεστιβάλ ΛΕΑ στο YouTube ή από τη σελίδα μας στο Facebook.

Τόσο οι ζωντανές όσο και οι μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις πραγματοποιούνται χάρη στην υποστήριξη του κύριου Παντελή Μ. Σκούφαλου και της κυρίας Πόλας Σκούφαλου.

 

Οι πόρτες του Αμφιθεάτρου θα είναι ανοιχτές από τις 18:00. Παρακαλείσθε να προσέλθετε εγκαίρως καθώς οι πόρτες θα κλείσουν στις 19:00 ακριβώς και η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. 

Είσοδος ελεύθερη μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις (Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους έχουν προσκλήσεις)

Η τελετή έναρξης του 14ου Φεστιβάλ ΛΕΑ θα μεταδοθεί απευθείας στην πρωτότυπη γλώσσα (χωρίς διερμηνεία) στον παρακάτω σύνδεσμο και 36 ώρες αργότερα σε μαγνητοσκόπηση, στα ελληνικά και στα ισπανικά, στη σελίδα του Φεστιβάλ ΛΕΑ στο YouTube.

 

AboutAdriana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek