[ 17 Ιουνίου, 2022 by admin 0 Comments ]

ΛΕΥΚΑΔΑ | ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ | «Η θάλασσα, η παντοτινή θάλασσα, ήδη βρισκόταν και ήταν»

Map Unavailable

Ημερομηνία
Date(s) - 17 Ιουνίου, 2022
8:00 μμ - 10:00 μμ

Location
ΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


ΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ώρα 20.00

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ | «Η θάλασσα, η παντοτινή θάλασσα, ήδη βρισκόταν και ήταν»

Συμμετέχουν οι ποιήτριες και ποιητές Άνα Μερίνο, Χουάν Βιθέντε Πικέρας και Μανουέλ Βίλας από την Ισπανία, η Φιλίπα Λεάλ και η Μαφάλντα Βέιγκα από την Πορτογαλία, η Μπεατρίς Σααβέδρα από το Μεξικό και η Λίνα Στεφάνου από την Ελλάδα.

* Στα ισπανικά, στα πορτογαλικά και στα ελληνικά. 

Με την υποστήριξη του Δήμου Λευκάδας, της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Λευκάδας, της Acción Cultural Española, της Πρεσβείας της Ισπανίας, του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Σχολής Abanico και των αερογραμμών TAP Air Portugal. Σε συνεργασία με τις Πρεσβείες του Μεξικού και της Πορτογαλίας και τους εκδοτικούς οίκους Βακχικόν, ‘Ικαρος και Σαιξπηρικόν.


NOITE DE POESIA | “El mar, o sempre mar, já lá estava e era”.

Com a participação dos poetas Ana Merino, Juan Vicente Piqueras e Manuel Vilas, de Espanha, Filipa Leal e Mafalda Veiga, de Portugal e Beatriz Saavedra, do México, e da Grécia, Lina Stefanou.

Moderado pelo poeta espanhol Juan Vicente Piqueras.

* Em espanhol, português e grego. 

Com o apoio da Câmara Municipal de Lefkada, da Biblioteca Pública de Lefkada, da Acción Cultural Española, da Embaixada de Espanha, do Instituto Cervantes, do Εscuela Abanico e da companhia aérea TAP Air Portugal. Em colaboração com a Embaixada do México e de Portugal e as editoras Vakxikon, Ikaros e Saixpirikon.

AboutAdriana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek