[ 5 Μαρτίου, 2021 by admin ]

13o Φεστιβάλ ΛEA Συζήτηση-αφιέρωμα Γυναίκες και επανάσταση στην ανεξαρτησία της Λατινικής Αμερικής

Genesis Expo will gather over 5,000 CTOs in one place, and about another 11,000 engineers. If you are a first time dev at Expo this post should help you think about your trip.

13o Φεστιβάλ ΛΕΑ

Συζήτηση-αφιέρωμα

Γυναίκες και επανάσταση στην ανεξαρτησία της Λατινικής Αμερικής

Το Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ «Λογοτεχνία Εν Αθήναις» – ΛΕΑ, το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και η Σχολή Ιβηροαμερικανικών Γλωσσών και Πολιτισμών «Abanico», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, παρουσιάζουν την συζήτηση-αφιέρωμα με τίτλο «Γυναίκες και επανάσταση στην ανεξαρτησία της Λατινικής Αμερικής». Συμμετέχουν η συγγραφέας και καθηγήτρια Σίλβια Μαλντονάδο από την Αργεντινή και η κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Μάρτα Ντουράν ντε Ουέρτα από το Μεξικό. 

Υπό την αιγίδα των Πρεσβειών της Αργεντινής, της Ισπανίας και του Μεξικού. 

Η συζήτηση θα γίνει στα ισπανικά την Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 18.00-19.00 ώρα Ελλάδος, μέσω της πλατφόρμας Zoom του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας, απ’ όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά με ελεύθερη πρόσβαση. Στις 20 Μαρτίου θα αναμεταδοθεί με υποτίτλους στα ελληνικά, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των διοργανωτών.

Πλατφόρμα Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83299808976

Σελίδα στο Facebook του Φεστιβάλ ΛΕΑ: https://www.facebook.com/Solatino.gr

Σελίδα στο Facebook του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας: https://www.facebook.com/InstitutoCervantesAtenas 

Σελίδα στο Facebook της Σχολής Abanico: https://www.facebook.com/ABANICO.atenas/ 

Οι προσκεκλημένες:

Σίλβια Μαλντονάδο (Αργεντινή). Συγγραφέας, καθηγήτρια και ερευνήτρια στον τομέα της γλώσσας στις σχολές Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας και Γραμμάτων. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια και επιμελήτρια σε διάφορους εκδοτικούς οίκους, τόσο σε λογοτεχνικά, όσο και σε ακαδημαϊκού περιεχομένου έργα.

Μάρτα Ντουράν ντε Ουέρτα (Μεξικό). Δημοσιογράφος και συγγραφέας, με διδακτορικό στην Κοινωνιολογία, μεταπτυχιακή καθηγήτρια πολιτικού ρεπορτάζ και ανταποκρίτρια toy Radio France International στο Μεξικό. Έχει βραβευθεί για την δουλειά της τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως εκπαιδευτικός.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.lea-festival.com
leafestival.direccion@gmail.com

AboutAdriana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek