[ 21 Ιουνίου, 2022 by admin 0 Comments ]

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Αιγαίου Λόγος» του Πέδρο Ολάγια

Map Unavailable

Ημερομηνία
Date(s) - 21 Ιουνίου, 2022
7:30 μμ - 8:30 μμ

Location
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ώρα 19.30

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Αιγαίου Λόγος» του Πέδρο Ολάγια 

Μια ποιητική και σφριγηλή ιστορία που θα αλλάξει, αναμφίβολα, την αντίληψη του αναγνώστη για τη γλώσσα, για την Ιστορία των Ελλήνων, ακόμα και για την ίδια την Ιστορία του πολιτισμού. Το «Αιγαίου Λόγος» συγκεντρώνει στις σελίδες του εκπληκτικά επιτεύγματα της Ανθρωπολογίας, της Αρχαιολογίας, της Ιστορίας, της Ναυσιπλοΐας, της Γενετικής, της Γεωλογίας, της Μυθολογίας, της Αστρονομίας, της Φιλολογίας, της Γλωσσολογίας και της Ετυμολογίας, και μας προσκαλεί να τα ανακαλύψουμε, με σωκρατικό θαυμασμό, μετουσιωμένα σε λογοτεχνία. Ένα βιβλίο για τις πιο βαθιές ρίζες του κλασικού πολιτισμού για εκείνους που αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα. Ο συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό για το έργο του.

* Στα ισπανικά και στα ελληνικά

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας και του Ινστιτούτου Θερβάντες. Σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και τις Εκδόσεις Acantilado.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | «Αιγαίου Λόγος» του Πέδρο Ολάγια θα μεταδοθεί απευθείας στην πρωτότυπη γλώσσα (χωρίς διερμηνεία) στον παρακάτω σύνδεσμο και 36 ώρες αργότερα σε μαγνητοσκόπηση, στα ελληνικά και στα ισπανικά, στη σελίδα του Φεστιβάλ ΛΕΑ στο YouTube.

AboutAdriana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek